Ingredients:
- 3 tasses de farina
- 1 1/2 tsp. de llevat
- 1/4 tsp. sal
- 1 tassa de mantega, a temperatura ambient
- 1 tassa de sucre
- 1 ou
- 1 tsp. d'extracte de vainilla pur
- 1 1/2 tsp. de café instantani
- 60 gr. de xocolata negra, desfeta i freda
Preparació:
En un bol barrejar la sal, el llevat i la farina i reservar.
En un altre bol batre la mantega fins que estigui molt suau i barrejar-hi el sucre. Quan estigui ben incorporat afegir-hi l'ou i l'extracte de vainilla. Incorporar tota la farina a poc a poc. Quan ja estigui la massa feta, dividir-la en dos i en una barrejar el café i en l'altre la xocolata.
Estirar les dues masses per separat sobre un paper de forn i posar a la nevera mínim 1 hora perque la massa s'endureixi bé. Un cop passat aquesta estona, posar una massa sobre l'altre i tornar a passar el corró ben fort perque les dues masses s'ajuntin. Deixar reposar perque agafi la temperatura ambient i sigui més fàcil de manipular i enrollar-la sobre sí mateixa. Embolicar amb el paper de forn i amb film transparent i tornar a deixar endurir a la nevera durant 1 hora, girant-lo al cap de mitja hora per intentar que no quedi un cantó pla.
Al cap d'aquesta hora, tallar la massa en rodanxes i posar al forn durant uns 12-15min. a 180ª
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada