Follow by Email

divendres, 30 de març de 2012

Muffins de nabius

Un malentés amb la meva mare ha fet que em trobi amb dues dotzenes d'ous a casa. El meu marit de seguida ha dit: pastís de xocolata! però jo ja tenia una altra idea. No fa gaire vaig trobar una bossa de nabius en un supermercat i és clar, no m'hi he pogut resistir. De fet, crec que és la imatge del muffin perfecte, un de nabius, el problema és que aquí és força difícil trobar-los, així que jo ho he canviat per nabius vermells. No tenen el mateix sabor però segur que desapareixen igual de ràpid. De fet, estàn boníssims, la massa queda humida i tenen un toc àcid realment deliciós. No us els podeu perdre.


muffins de arándanos


Ingredients:
  • 200gr de farina
  • 60gr de flocs de civada
  • 1 culleradeta de llevat
  • 1/2 culleradeta de bicarbonat
  • 2 ous
  • 180gr de sucre morè
  • 3 culleradetes de vainilla ensucrada
  • 150gr de mantega tova
  • 300gr de nata agre (jo he utilitzat iogurt)
  • 200gr de nabius

Preparació:
Com en tots els muffins, sencilla i ràpida. En un bol posar la farina, els flocs de civada, el llevat i el bicarbonat, barrejar i reservar.
En un altre bol posar els ous batuts, el sucre, el sucre de vainilla, la mantega, la nata o iogurt, remenar bé i barrejar amb la farina. Un cop ben barrejat, afegir els nabius, nets i secs, i barrejar amb compte. Posar en motlles i enfornar a 180ºC uns 20-25min.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada