dilluns, 9 d’abril del 2012

Brownies de Pasqua

He estat tan atabalada que quasi no em dóna temps de publicar els meus brownies de Pasqua. Bona idea, eh? La veritat és que els vaig veure ja fa un temps a la red i em van encantar però m'he hagut de frenar i fer-los avui, que és quan toca. La veritat és que a casa meva ja fa molts anys que no mengem mona i això de pintar ous no ho he fet mai a la vida, però mira, aquests sí que em fan el pes, i a qui no, oi?

brownie de pascua

Aquest cop no us passo la recepta, escolliu la que més us agradi. El que sí que us diré és com fer per omplir-vos encara que ja us ho podeu imaginar.
S'agafen els ous i amb la punta del ganivet es fa un primer forat i després es va fent una mica més gran fins que us quedi com el dit petit. Buidar bé l'ou de l'interior, netejar molt bé sota l'aixeta i deixar escorrent fins que quedi ben sec. Sembla molt complicat i delicat però no ho és, només cal que aneu amb una miqueta de compte, penseu que a mi no s'em ha trencat cap i no m'hi he mirat gaire. Com que ja tenia en ment fer-ho per aquestes dates he estat fent aquest procés cada cop que he necessitat un ou en aquestes dues setmanes, així no tinc una carmenyola plena d'ous sense closca esperant-me a la nevera.
Amb l'ajud d'un embut petit posar-hi una mica d'oli a l'interior (jo he utilitzat de girasol), remenar-ho bé i treure-n l'excès, així ens assegurem que no s'ens hi enganxa la massa. Ara ja només manca omplir-los. Posar la nostra massa de brownie en una mànega pastissera i omplir-los ben bé fins a 3/4 parts, així ens assegurem que quan treiem la closca tot l'ou està ben ple del nostre deliciós brownie i manté la forma. Posem els ous en un motlle de muffins amb una mica de paper d'alumini perquè quedin amb el forat cap amunt i enfornem a 180ºC uns 20-25min. Un cop els treiem del forn treure'n l'excès i netejar la closca, millor fer-ho en calent ja que en fred costa moltíssim més. Deixar refredar bé i a sorprendre a tothom!!!



1 comentari: