Follow by Email

dissabte, 28 d’abril de 2012

Muffins de poma

Suposo que ja ho haureu notat però m'encanta fer muffins. Són supersenzills, superfàcils i superdeliciosos, així que crec que no es pot demanar res més a una recepta. La clau a l'hora de fer-los és precisament la rapidesa, ja que si es bat molt la massa queden tupits i "gomosos", ja que la farina desarrotlla tot el gluten. El més adient és batre'ls poc, encara que et sembli que és massa poc i que vegis algún que altre grumoll de farina, aquest és el punt.
Aquest cop els he fet de poma, no sé, és com si als menjar-te'ls et sentissis menys culpable perquè porten fruita, oi? però que més dona, boníssims.

muffins de manzana




Ingredients:
  • 250gr de poma
  • 250gr de farina
  • 2 culleradetes de llevat
  • 1/2 culleradeta de bicarbonat
  • 1 ou
  • 125gr de sucre
  • 80ml d'oli de gira-sol
  • 250gr de iogurt natural
Preparació:
En un bol barrejar la farina amb el llevat i el bicarbonat, reservar per més endavant.
En un altre bol batre l'ou, afegir-li el sucre, l'oli, el iogurt i la poma talladeta a daus i sense pell. Abocar-ho tot a la barreja de farina i barrejar-ho tot. Posar la massa en els motlles i enfornar-ho uns 30min. a 180ºC. Quan ja estiguin cuits, treure'ls del forn i esperar uns 5 minuts abans de desemmotllar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada