Aquest cop els he fet de poma, no sé, és com si als menjar-te'ls et sentissis menys culpable perquè porten fruita, oi? però que més dona, boníssims.
Ingredients:
- 250gr de poma
- 250gr de farina
- 2 culleradetes de llevat
- 1/2 culleradeta de bicarbonat
- 1 ou
- 125gr de sucre
- 80ml d'oli de gira-sol
- 250gr de iogurt natural
Preparació:
En un bol barrejar la farina amb el llevat i el bicarbonat, reservar per més endavant.
En un altre bol batre l'ou, afegir-li el sucre, l'oli, el iogurt i la poma talladeta a daus i sense pell. Abocar-ho tot a la barreja de farina i barrejar-ho tot. Posar la massa en els motlles i enfornar-ho uns 30min. a 180ºC. Quan ja estiguin cuits, treure'ls del forn i esperar uns 5 minuts abans de desemmotllar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada