Ingredients:
- 1 terrina de formatge mascarpone (250gr)
- 1 sobre per fer cuallada
- 125ml de llet
- 250ml de nata per muntar
- 90gr de sucre
- caramel per als motllos
Preparació:
Caramel: Primer de tot fonem una mica de sucre en un cassó amb unes gotetes de llimona (serveix perquè el sucre no cristal.litzi), quan tinguem el sucre d'un daurat fosc el caramel ja estarà fet, posar-lo ràpidament a les flameres i ja ens podem posar a fer el flam.
En un cassó que pugui anar al foc posem el mascarpone amb el sucre i el barrejem una mica. Hi afegim la nata i 100ml de llet i esperem a que bulli. Amb els 25ml de llet restants hi disolem el sobre de cuallada intentant que no ens quedin grumolls. Quan tinguem la barreja ja bullint l'apartem del foc i hi afegim la llet amb la cuallada, la tornem a portar a foc suau i seguim barrejant fins que torni a bullir. Ja està, ja podem apagar el foc i distribuir el preparat en les flameres. Ho posem a la nevera i quan estigui ben fresquet ja ens el podem menjar.
Hi,
ResponEliminaaixò ho he de fer, però ja!!
Gràcies per la recepta.
su
L'he fet! i està genial!!!!!!!!!! gràcies.
ResponEliminaGràcies a tu. Celebro que t'hagi agradat.
EliminaI si a sobre els hi poses una galeta "maria", encara estan més bons!
ResponElimina