dissabte, 12 de maig del 2012

Galetes Mic

Recordo quan jo anava a l'escola i arribava el teu aniversari. La teva mare et donava una bossa plena de caramels, xupa-xups, piruletes,...tot per repartir amb els teus amics de la classe. Doncs sento informar-vos que això ja s'ha acabat. Els que teniu nens segur ja ho sabieu però els que no sento haver sigut jo qui us doni aquesta desastrossa notícia. Ara està totalment prohibit portar res de menjar a l'escola, vaja que ets comparable a Lucifer o Satanas si veuen alguna cosa semblant a un dolç en un perímetre de 500m.
Aquesta setmana és l'aniversari de la meva reina, així que farem festa a casa. Aquest any deixa l'escola bressol així que molts dels seus companys ens han convidat a la seva festa. El meu marit i jo però, creiem que encara és una mica massa d´hora així que vaig decidir fer un detall per als nens de la classe. Degut a aquesta persecució a la que ens veiem sotmesos vaig pensar que ho portaria divendres tarda després de natació, no estan tots els nens però sí la gran majoria.
Bé, el dia ja estava triat, ara només mancava el què. Fàcil, molt fàcil, el Mic. He de reconèixer que a la meva filla no li agrada la tele, bé, excepte el Mic, i m'he adonat que quan va pel carrer amb el seu nino tothom que va amb criatures acava dient "sí, igual que el teu, però no, el teu està a casa", així que segur que l'encertava. Unes bones galetes decorades amb la cara del Mic!!! Moltes felicitats, ens veiem diumenge amb el pastís!!!!


galletas mic


PD: Ara que ja les he repartit he de dir que han sigut un èxit total. Haurieu d'haver vist la cara d'al.lucinats que van posar els nens quan rebien el seu detallet i la quantitat de petons que la meva filla va rebre (fins hi tot als morros!). Per menjar-se'ls.

5 comentaris:

  1. wooooww!!! estic impressionada!!!!!!!! quina xulada!!! enhorabona.

    ResponElimina
  2. em podries donar la recepte?aquest diumenge es el sant del meu net-nebot i voldria ferli aquestas gal-letas que son molt boniques i segur li agradaran,te tres anyets i es un enamorat d'en mic,gracies

    ResponElimina
  3. ostras què xules! estava buscant per fer-les i ves per on tu saps com! què em podries enviar la recepta? Gràcies!!

    ResponElimina