dimecres, 5 de setembre del 2012

Apunteu-vos al 1er curs de pastisseria decorativa!!!

Hola a tots i a totes!!! Quina millor notícia per començar el període post-vacances que ja hi ha data per al meu PRIMER CURS DE PASTISSERIA.

No no, no us fregueu els ulls, heu llegit molt i molt bé. Aquí us deixo l'enllaç amb la pàgina web de l'ajuntament de Mollet per poder descarregar-vos el programa de cursos i on trobareu tota la informació necessària per apuntar-vos, dia d'inscripció, on,... Cursos a Mollet per aquesta tardor El curs que donaré serà els dilluns al Centre Cívic l'Era, de 19 a 20.30h del 8 d'octubre al 10 de desembre, així que no hi ha excusa, ja podeu agafar paper i llapis, els motllos i la farina que ja comencem.
No us feu il.lusions, veniu a pencar així que fora mandra i preparats per descobrir tot un món de colors i sabors. Començarem per unes galetes decorades i seguirem amb cupcakes, cake-pops, pastissos, fondant.....ai ai ai, s'em fa la boca aigua i encara no hem començat.
Així doncs espero trobar-vos a tots i a totes el proper dilluns 8 d'octubre espàtula en mà.
Fins aviat!

1 comentari:

  1. Siiiii, ja he anat a L'Era a demanar per canviar la contrasenya doncs la de l'any passat la vaig esborrar. Ara espero que algú em pugui fer la inscripció perquè a les 15:30h estic a la feina.
    Per cert, el noi de L'Era m'ha dit que hi ha hagut interessats!!! aiiii, com no tingui lloc.

    ResponElimina