tag:blogger.com,1999:blog-1199443323032366301.post6716848217461405042..comments2014-03-09T14:52:12.591+01:00Comments on Not Only Cookies: Lemon (Pie) CupcakesNot Only Cookieshttp://www.blogger.com/profile/05608148494026265341noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-1199443323032366301.post-64399880774700706172012-04-09T21:59:56.402+02:002012-04-09T21:59:56.402+02:00Hola alta vegada. Molt bona idea això d'utilit...Hola alta vegada. Molt bona idea això d'utilitzar aquest aparell, crec que es diu "descorazonador" però jo no en tinc. Igualment si el vols usar ves amb compte no foradis el fons del cupcake si no et vessaria tota la crema.Not Only Cookieshttps://www.blogger.com/profile/05608148494026265341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1199443323032366301.post-4410409755605396312012-04-09T21:58:33.552+02:002012-04-09T21:58:33.552+02:00Hola Susana, moltes gràcies per els teus comentari...Hola Susana, moltes gràcies per els teus comentaris. En principi per fer la merenga al bany maria millor que l'aigua no estigui bullint, si no s'et quallaria la clara. S'ha de mantenir l'aigua just quan comença a fer bombolletes en el fons però no bull.Not Only Cookieshttps://www.blogger.com/profile/05608148494026265341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1199443323032366301.post-76342434003034175112012-04-09T19:38:39.673+02:002012-04-09T19:38:39.673+02:00Hola again,
Per fer el forat al cupcake vaig apren...Hola again,<br />Per fer el forat al cupcake vaig aprendre, no sé on sincerament, que valia la pena fer-ho amb un d'aquells aparells que treus la part central de les pomes. Vaja, no sé com es diuen, però és ideal.<br />Salutacions.<br />susana.Susanahttps://www.blogger.com/profile/00337645675493898377noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1199443323032366301.post-69115461064888054722012-04-09T19:36:30.310+02:002012-04-09T19:36:30.310+02:00Hola,
Impressionant!!!!! m'he quedat sense par...Hola,<br />Impressionant!!!!! m'he quedat sense paraules. M'encanta la merenga però no l'he fet mai al bany maria. Entenc que l'aigua ha d'estar bullint, no?<br />En qualsevol cas, el contrast amb la crema de llimona ha de ser... ummm.<br />Gràcies!<br />susana.Susanahttps://www.blogger.com/profile/00337645675493898377noreply@blogger.com