Aquest cop no us passo la recepta, escolliu la que més us agradi. El que sí que us diré és com fer per omplir-vos encara que ja us ho podeu imaginar.
S'agafen els ous i amb la punta del ganivet es fa un primer forat i després es va fent una mica més gran fins que us quedi com el dit petit. Buidar bé l'ou de l'interior, netejar molt bé sota l'aixeta i deixar escorrent fins que quedi ben sec. Sembla molt complicat i delicat però no ho és, només cal que aneu amb una miqueta de compte, penseu que a mi no s'em ha trencat cap i no m'hi he mirat gaire. Com que ja tenia en ment fer-ho per aquestes dates he estat fent aquest procés cada cop que he necessitat un ou en aquestes dues setmanes, així no tinc una carmenyola plena d'ous sense closca esperant-me a la nevera.
Amb l'ajud d'un embut petit posar-hi una mica d'oli a l'interior (jo he utilitzat de girasol), remenar-ho bé i treure-n l'excès, així ens assegurem que no s'ens hi enganxa la massa. Ara ja només manca omplir-los. Posar la nostra massa de brownie en una mànega pastissera i omplir-los ben bé fins a 3/4 parts, així ens assegurem que quan treiem la closca tot l'ou està ben ple del nostre deliciós brownie i manté la forma. Posem els ous en un motlle de muffins amb una mica de paper d'alumini perquè quedin amb el forat cap amunt i enfornem a 180ºC uns 20-25min. Un cop els treiem del forn treure'n l'excès i netejar la closca, millor fer-ho en calent ja que en fred costa moltíssim més. Deixar refredar bé i a sorprendre a tothom!!!
Quina bona pinta!!!!!
ResponEliminaAra mateix passo el link.
susana.