Ingredients:
- 228gr de mantega
- 200gr de sucre
- 220gr de sucre moré
- 2 ous grans
- 300gr de farina
- 215gr de flocs de civada molts
- 1/2 culleradeta de sal
- 1 culleradeta de llevat
- 1 culleradeta de bicarbonat
- 340gr de perletes de xocolata
- 1 culleradeta d'extracte de vainilla
- 112gr de xocolata amb llet ratllada
Preparació:
Posar la mantega a temperatura ambient en un bol i amb unes varilles batre ben fort fins que quedi com una crema. Afegir els dos sucres i l'extracte de vainilla i tornar a remenar fins que estigui tot ben incorporat, barrejar-hi els dos ous batuts.
En un altre bol tamissar la farina amb el llevat, la sal, el bicarbonat i afegir-hi els flocs de civada molts. Afegir la crema de mantega i remenar, podem utilitzar una mà i ens serà molt més senzill (jo aquí vaig tirar de filla, i així jo no m'enbruto, ella disfruta i jo puc anar recollint, 3 en 1). Quan estigui tot ben lligat posem les perletes de xocolata i la xocolata ratllada, jo segurament vaig tirar molt menys de 112gr, em vaig cansar molt abans de ratllar xocolata. Es fan boletes amb la massa i s'enfornen a 175ºC durant 10-12min. Imprescindibles!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada