Doncs vinga, al gra i aquí teniu els ingredients:
- 225gr de farina
- 1/2 culleradeta d'essència de vainilla, si en teniu
- 1 culleradeta de llevat
- 1 polsim de bicarbonat
- 1 tassa i 1/2 de llet
- 2 ous
- 1/4 tassa de mantega fosa
- 35gr de sucre glass
- 1 polsim de sal
- Opcional (en aquest cas no en porta): 1 tassa de fruites trossejades
Deixem preparats en un bol la farina tamissada amb el llevat, el bicarbonat, el sucre i la sal.
A part, en un altre bol barregem amb unes varilles els ous, la llet, la mantega fosa i els ous. Quan ho tinguem ben barrejat ho anem afegint a la farina, tot treballant-ho amb les varilles. Quan ho tinguem tot sense cap grumoll només les hem de coure. Per això posem una mica d'oli en una paella i en treiem l'excès amb un paper de cuina, posem una mica de massa i quan veiem que es formen unes bombolles a la superfície és hora de donar la volta. Les deixem enrossir per l'altre costa i voilà, esmorzar fet. Bon di i bon profit!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada